Vernieuwde samenwerking 2theloo en Shell

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

2theloo impressie

Franchiseformule in toiletwinkels 2theloo heeft een nieuwe, wereldwijde overeenkomst gesloten met Shell. In 2011 werden de eerste 2theloo toiletten als proef geïnstalleerd bij de Shell stations in Nederland en Hongarije. De samenwerking tussen beide franchiseformules bleek succesvol te zijn. Inmiddels zijn er al ruim 100 toiletwinkels bij snelwegstations in België, Duitsland, Polen, Slowakije en Tsjechië te vinden.

“We hebben door de jaren heen verschillende toilet verbeteringsprojecten geïmplementeerd. De innovatieve start-up 2theloo sloot het beste aan bij onze visie om onze klanten het beste te bieden. 2theloo en Shell zijn in 2012 een eerste overeenkomst aangegaan,” aldus Klaas Mantel, general manager global convenience retail van Shell International, tegen Out of Home Shops. “Mede door de snelle uitbreiding van 2theloo, maar bovenal door de zeer positieve feedback van onze klanten over dit verbeteringstraject hebben wij een globale overeenkomst getekend met 2theloo.”

CEO van 2theloo, Almar Holtz, laat weten trots te zijn op de vernieuwde samenwerking. “Deze wereldwijde overeenkomst versterkt ons strategisch partnership met Shell en bevestigt dat onze proefperiode met vlag en wimpel is geslaagd. Wij zijn dan ook bijzonder trots om dit partnership voort te zetten.”

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise