Voldoet het kassasysteem nog aan de eisen van de Belastingdienst?

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

flynth

Binnen veel bedrijven is de kassa een belangrijk middel om de verkooptransacties eenvoudig te kunnen afwikkelen. De verkooptransacties worden geregistreerd en klanten ontvangen een betalingsbewijs. Flynth adviseurs & accountants informeert over moderne kassasystemen, de administratieplicht, de transactiegegevens en het keurmerk betrouwbaar afrekensysteem.

Wanneer er gebruik gemaakt wordt van een modern kassasysteem, kunt u daarnaast nog meer gegevens vastleggen die gebruikt kunnen worden bij uw bedrijfsvoering. Ook het uitdraaien van uitgebreide overzichten en een koppeling aan andere systemen behoort tot de mogelijkheden.

Het zal u daarom niet verbazen dat ook de Belastingdienst interesse toont in de uitgebreide gegevens die met de hedendaagse kassasystemen kunnen worden vastgelegd. Bij controles wordt regelmatig verzocht om het overleggen van gedetailleerde gegevens uit het kassasysteem. Daarnaast merken wij steeds vaker dat de Belastingdienst ook het gebruik van een dergelijk modern kassasysteem verplicht stelt.

Klik hier voor het whitepaper

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website