Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Volg de geur van versgebakken muffins op de Franchisebeurs Onderneem ‘t 2019!

Bakkertje Bol maakt haar debuut op de Franchisebeurs Onderneem ‘t. Bakkertje Bol is eind 2018 gestart met het werven van ondernemers en dit heeft tot op heden geresulteerd in oprechte interesse van verschillende kandidaten uit het Brabantse. Het zou natuurlijk fantastisch zijn als Bakkertje Bol in zo’n korte periode volledige dekking weet te realiseren in de provincie waar de formule al ruim en breed bekend is bij het winkelend publiek in Eindhoven, Tilburg en Breda.

Maar Bakkertje Bol wil als startende formule ook buiten de Brabantse grenzen bekend staan als een bakkerswinkel met een overheerlijk assortiment van o.a. belegde broodjes, muffins en ambachtelijke worstenbroodjes. Met name het bedieningsconcept van Bakkertje Bol is een doorslaggevende factor voor het succes tot dusver: simpel en snel een ontbijt of tussendoortje voor onderweg!

Mocht je de Franchisebeurs Onderneem ’t dit jaar gaan bezoeken volg dan de geur van versgebakken muffins en worstenbroodjes en maak kennis met de Bakkertje Bol-familie!

×