Vernieuwd concept franchisebeurs Onderneem’t! 2016 gelanceerd

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Na de succesvolle franchisebeurs van 2015 afgelopen april, zijn de voorbereidingen van de beurs in 2016 weer vol van start gegaan. Sinds vandaag is de vernieuwde website van de franchisebeurs gelanceerd, waar het volledige concept in staat vermeld.

Belangrijkste aanpassing dit jaar zijn de beursdagen en de openingstijden. De franchisebeurs gaat dit jaar plaatsvinden op donderdag 7 en vrijdag 8 april, met op donderdag een avondopening tot 21.00 uur. “We hebben hiervoor gekozen om bezoekers de kans te geven na een werkdag nog rustig de beurs te bezoeken en in gesprek te gaan met de franchisegevers”, aldus organisator Tom Barten van stichting Onderneem ‘t!

De sfeer van de donderdagavond wordt onderstreept door het nieuwe franchise speeddating evenement. Bezoekers van de beurs kunnen zo in rap tempo korte gesprekken aangaan met franchisegevers uit de voor hun interessante branche. “Wij zorgen voor de bitterballen en drankjes, en de bezoeker kan zo in contact komen met formules waar hij/zij voorheen wellicht nooit aan gedacht had”, vervolgt Tom Barten.

Daarnaast heeft de beurs dit jaar een thematische aanpak. Ieder dagdeel staat in het teken van één bepaald thema met bijbehorend seminar. Elk seminar wordt ingeleid door een goeroe en opgevolgd door een paneldiscussie van franchisegevers onder leiding van een ervaren dagvoorzitter. Voor ieder thema vindt gerichte marketing plaats, eventueel in samenwerking met de betreffende branche- of koepelorganisatie.

De franchisebeurs is ieder jaar een moment waar veel franchise organisaties naar uitkijken. De eerste standhouders melden zich op dit moment. Houd de website goed in de gaten om te zien welke formules dit jaar deelnemen.

 

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.