Voorbereidingen franchisebeurs Onderneem ‘t! in volle gang

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

De voorbereidingen voor de franchisebeurs Onderneem ‘t! in Expo Hoevelaken zijn in volle gang. De 13e editie van de Onderneem ‘t! beurs vindt plaats op 7 en 8 april.

“Dit jaar vindt de beurs voor het eerst plaats op een donderdagmiddag en –avond en op de vrijdag”, vertelt beursorganisator Guido van der Horst. “Afgelopen jaren werd de beurs georganiseerd op vrijdag en zaterdag, maar we willen dit jaar de bezoekers de mogelijkheid geven om op donderdagavond, na het werk, de beurs te komen bezoeken tot 21.00 uur. We hebben wederom voor de beurslocatie van Expo Hoevelaken gekozen, aangezien dit ons, de standhouders en de bezoekers de afgelopen jaren goed is bevallen”, vertelt Guido.

Retailserviceorganisatie Euretco neemt dit jaar weer deel met 7 formules. Ruud Morien, acquisitiemanager sportformules Euretco, vertelt waarom: “Wij zoeken ondernemers en ja, dan moet je toch echt hier zijn.”

Op de beursplattegrond zijn nog enkele stands beschikbaar. Bekijk hier de website van de Onderneem ‘t! beurs en de nieuwe brochure voor de standhouders.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website