Vroegop neemt Natuurwinkel over

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

natuurwinkel

Vroegop Ruhe & Co b.v. (Vroegop) en Royal Wessanen N.V. (Wessanen) hebben overeenstemming bereikt over de acquisitie door Vroegop van 100% van de aandelen van Natudis Nederland B.V., Hagor NV en Kroon B.V. met hun ondernemingen waaronder ook Natuurwinkel. De overname moet nog wel goedgekeurd worden door de Autoriteit Consument & Markt.

Door deze overname wordt Vroegop totaalleverancier van biologisch AGF, vers en DKW. De focus op biologisch was al in gang gezet door de intensieve samenwerking met Kroon B.V. Natudis zal als een zelfstandige biologische groothandel binnen het familiebedrijf Vroegop worden voortgezet.

Pieter Vroegop geeft aan dat Vroegop heel blij is met de overname van Natudis. “Natudis past als organisatie heel goed bij ons, want hun kennis en ervaring met biologische voeding is van toegevoegde waarde voor ons. We werken al langere tijd samen met vers groothandel Kroon (red.: onderdeel van Natudis). Wij beschouwen deze overname als een verrijking van ons bedrijf”.

“Wij zijn heel blij met deze ontwikkeling, aldus Petra van der Linden (algemeen directeur Natudis). We merken dat Vroegop de door ons gekozen koers en ontwikkelde visie van harte ondersteunt. De kennismaking met Vroegop was al in gang gezet door de intensieve samenwerking met Kroon B.V. Bij Natudis zit duurzaam en groen ondernemen in de genen. Samen met de kracht van Vroegop kunnen we grote stappen maken. Wij zijn overtuigd dat deze samenwerking een geweldige toekomst tegemoet gaat”.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.