Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

‘Work hard play hard’ met Carrière Uitzendbureau op de franchisebeurs

Franchiseorganisatie Carrière is één van de snelst groeiende uitzendbureaus van Nederland. Op 23 en 24 september is Carrière te vinden op de franchisebeurs Onderneem ‘t! in Nijkerk om bezoekers te informeren en inspireren over het starten van een eigen Carrière uitzendbureau.  

Carrière kent een succesvolle formule die zich richt op de (inter)nationale arbeidsmarkt. Veel bedrijven in Nederland hebben te maken met een personeelstekort, terwijl er altijd kandidaten op zoek zijn naar een baan die bij ze past. In deze business ondersteunt Carrière Uitzendbureau bedrijven bij het realiseren van groei op de werkvloer en worden werkzoekenden intensief begeleid bij het maken van een vervolgstap in hun ontwikkeling. Tilly van der Pol, formule manager bij Carrière Uitzendbureau, over de formule: “Het concept is ontwikkeld voor ondernemers, door ondernemers. Om plezier op de werkvloer en daarmee de groei van bedrijven te stimuleren,  werken wij samen met ondernemers die zich gedreven voelen om zich in te zetten voor werk. Goed werk.’’

We hire for attitude

We don’t hire for skills, we hire for attitude. You can always teach skills. Een bekende uitspraak binnen Carrière. Opleiding is namelijk niet het allerbelangrijkste, maar wel je visie op leven en werk. Onze ambitieuze ondernemers tonen lef, zijn brutaal en een tikkeltje eigenwijs. Zij maken gebruik van onze professionele backoffice-, sales- en marketing ondersteuning op het Carrière Service Center. Voeg daar persoonlijke begeleiding van de franchise manager en formule manager aan toe en je maakt een vliegende start in de meest uitdagende branche!”

Bezoek Carrière op de franchisebeurs als
  • je benieuwd bent welke kansen de uitzendbranche biedt
  • je graag mensen blij maakt: werkzoekenden met goed werk, bedrijven met goed personeel
  • je op zoek bent naar de gezelligste franchiseorganisatie van Nederland
  • je kans wilt maken op een race experience in Zandvoort

Je vindt Carrière op beide beursdagen op het dienstverlenersplein. Vraag hier nu jouw toegangskaart aan.

[box]Vraag via deze link uw toegangskaart aan.[/box]
×