Wytze Sloot aan de slag bij Eten met gemak

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Wytze Sloot

Al jaren liep Wytze Sloot met het idee rond om een eigen onderneming te beginnen, maar het risico was voor hem te groot. Wytze Sloot was werkzaam in de voedingsgerelateerde zorg en werd door een reorganisatie gestimuleerd om verder te kijken. Hij kwam terecht op een commerciële functie, maar merkte dat dit niet bij hem paste. Op zoek naar een facilitaire functie kwam Wytze in aanraking met de franchiseformule Eten met gemak.

“Een vriendin van mij raadde Eten met gemak aan, zelf is zij ook werkzaam bij deze formule in Leiden en omgeving. Na extra onderzoek concludeerde ik dat de formule goed bij mij past. Mijn passie voor voeding kan ik hier kwijt en tegelijk een zwakkere doelgroep van de samenleving ondersteunen, de ouderen”, aldus Wytze. Na een gesprek met Stephan Grimberg en wat rekenwerk was het voor hem duidelijk: “Het sterke aan deze formule is dat het geen product op de plank is. De bestellingen worden pas bereidt nadat de klant heeft aangegeven wat hij/zij wil eten. Hierdoor kan de klant vertrouwen dat de producten altijd vers zijn. Ook staat het opbouwen van een goede relatie tussen mij en de klant centraal. Ik kom twee keer in de week langs en adviseer hoe de maaltijden opgewarmd moeten worden en vraag of alles naar wens is. Ook adviseer ik mensen met speciale diëten. Door deze persoonlijke benadering onderscheid ik mijzelf van andere bedrijven. Ook ontstaat er vertrouwen tussen mij en de klant en merk ik hoe ontzettend geholpen zij zijn bij deze maaltijden. Dat maakt het werk dankbaar.”

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.