Yarden & Leliveld wordt Yarden & Annelies Meijer

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Op 1 juli aanstaande zal Yarden & Leliveld verder gaan als Yarden & Annelies Meijer. De huidige franchisenemer, Peter Leliveld, besluit na een lange carrière waarvan zijn laatste zes jaar als uitvaartondernemer met pensioen te gaan. Annelies Meijer zal de taken van Leliveld overnemen. Ook de locatie zal hetzelfde blijven. “Ik ben er wel aan toe, zeker nu ik weet dat ik in Annelies een waardige opvolger heb gevonden”, aldus Leliveld.

Annelies werkt op dit moment al samen met Peter, maar het uitvaart vak is nieuw voor haar. “Ik kom uit de gezondheidszorg, daar heb ik jarenlang met veel plezier gewerkt. Totdat dit op mijn pad kwam. Ik ben daar over na gaan denken en kwam erachter dat de overgang helemaal niet zo groot is. Beide vakgebieden gaan over mensen en ik kan veel van mijn kennis over de gezondheidszorg gebruiken. Daarnaast ben ik een zorgzaam mens en wil ik graag wat voor een ander betekenen. Toen dit vak op mijn pad kwam en later Peter, was de keus snel gemaakt en heb ik de franchiseovereenkomst bij Yarden getekend.”

Door goed te luisteren naar het levensverhaal van de overledene probeert Annelies elke uitvaart persoonlijk te maken. Dit samen met de uitvaartwensen en mogelijkheden is de basis voor de uitvaart. “Ik luister, adviseer en begeleid. Ik sta open voor alle culturen, leefstijlen en levensovertuigingen. Juiste deze diversiteit maakt mijn werk bijzonder.”

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.