Zesde Spar University geopend met nieuw kassasysteem

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

texaco spar

Afgelopen maandag is de zesde Spar University geopend aan de Wibautstraat in Amsterdam. De vestiging is voorzien van een geheel nieuw kassasysteem dat naar eigen zeggen is ‘voorbereid op de toekomst’. Dit laat Out.of.Home Shops weten op hun website.

Voor dit nieuwe kassasysteem is Centric ingeschakeld als kassaleverancier. Directeur Mirjam Bestebreurtje vertelt: “De kassa’s zijn volledig realtime, alles zit in de cloud. Studenten kunnen via de CampusLife app met een barcode scannen voor kortingen en op deze manier ook producten afrekenen. Binnen onze University winkels is met deze kassa’s ook betalen via Bunq mogelijk. Ze kunnen zo in hele groepen tegelijk afrekenen, wat ideaal is voor studenten. Zij komen vaak in groepen de winkel binnen.”

Voorheen was er sprake van aparte kiosken. Nu zijn de kassa’s gecentreerd op één eiland. Om studenten te verleiden sneller een gezond product mee te nemen voor de pauze worden naast de kassa’s gezonde producten aangeboden, zoals fruit. De komende tijd wordt het nieuwe kassasysteem ook uitgerold naar de andere Spar University Stores. Naast de kassa’s zullen ook koffieapparaten worden geplaatst. Bestebreurtje geeft aan: “Koffie is bij ons een veel verkocht product en daarom willen we dat de ruimte geven. Bij deze vestiging was het net te smal om de apparaten bij de kassa’s te zetten, daarom hebben we de koffiemachines in een andere hoek geplaatst.

Spar University is een zusje van Spar City Store. Dit concept richt zich in alle opzichten op studenten, medewerkers en passanten van universiteitsterreinen.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.