Zoomers nieuwe CEO Alwaysbemobile

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Anthonie Zoomers zal per 1 oktober a.s. Patrick Ledegang opvolgen als algemeen directeur bij The Alwaysbemobile Company, de holding waaronder franchiseformule Profile Tyrecenter valt. Deze franchiseformule beschikt over 225 vestigingen in Nederland en België.

Eind dit jaar zal de huidige directeur Patrick Ledegang vanwege persoonlijke redenen vertrekken bij The Alwaysbemobiele Company. Tot die tijd zal hij aanblijven als financieel directeur om een zorgvuldige overdracht te waarborgen. Daarnaast zal hij de selectie van de nieuwe financieel directeur begeleiden.

De 56-jarige Zoomers zal per 1 oktober a.s. de functie van Ledegang als algemeen directeur overnemen. Zoomers komt over van Agri Holding, waar hij als interim-ceo de leiding had over de ruim 230 winkels omvattende retailformule Welkoop/Boerenbond. Zoomers heeft een technisch-financiële achtergrond. Zo heeft hij achtereenvolgens gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, de Technische Universiteit Delft en de University of Chicago Booth school of Business.

Job van der Have, voorzitter van de Raad van Commissarissen van The Alwaysbemobile Company, geeft in een reactie aan dat hij de nieuwe directeur ziet als een ‘bouwer en verbinder’. ’’Samen met onze franchisenemers zal Anthonie verder bouwen aan een organisatie waarbinnen de zelfstandige ondernemers optimaal kunnen profiteren van sterke merken, ondersteunende faciliteiten en een krachtige inkooporganisatie. Wij zijn er zeker van dat hij de juiste man is om onze toonaangevende positie in de markt verder uit te bouwen en te versterken,’’ aldus een enthousiaste Job van der Have.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise