Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Dienstverlenende franchiseformules zoeken ondernemers op de Franchisebeurs 2021

Op 23 en 24 september aanstaande vindt de landelijke Franchisebeurs Onderneem ‘t! plaats in Hart van Holland te Nijkerk. Meerdere franchiseformules uit de branche Dienstverlening zullen dit jaar de beurs bijwonen. Zij vertellen je graag over het ondernemerschap binnen hun formule. De kaarten voor de beurs zijn gratis aan te vragen.

De franchiseformules uit de branche Dienstverlening zijn te vinden op het dienstverlenersplein. Elke formule heeft zijn eigen kraam waar ze in gesprek gaan met bezoekers. Met een ruim aanbod aan dienstverlenende franchiseformules kunt zich op de beurs breed oriënteren.

Dienstverlenende franchiseformules

Meerdere dienstverlenende franchiseformules zullen de Franchisebeurs Onderneem ’t bijwonen. De volgende franchiseformules vind je op de beurs:

Verder zijn er nog franchiseformules uit andere branches te vinden op de beurs. Ook zullen er meerdere toeleveranciers aanwezig zijn. Denk hierbij aan juridische instanties die gespecialiseerd zijn in franchise.

Plekken beschikbaar op het dienstverlenersplein

Het dienstverlenersplein biedt de mogelijkheid voor dienstverlenende franchiseformules om de beurs bij te wonen. Momenteel zijn er nog een aantal plekken beschikbaar. Voor een overzicht van de beschikbare plekken kan je de plattegrond bekijken. Wil jij deelnemen aan de franchisebeurs Ik Word Ondernemer als standhouder op het dienstverlenersplein? Klik dan hier voor meer informatie.

Meer weten over alle standhouders tijdens de beurs? Kijk dan op de deelnemerspagina.

[box]Registreer je vandaag nog gratis via deze pagina en bezoek de Franchisebeurs 2021.[/box]
×