Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Franchisebeurs Onderneem ’t! wederom een succes

Op donderdag 19 en vrijdag 20 april jl. vond de franchisebeurs Onderneem ’t! plaats. Deze 15e editie werd dit jaar voor het eerst gehouden op het evenemententerrein Hart van Holland in De Loods in Nijkerk. Ondanks het warme weer kwamen de bezoekers in groten getale en konden zij kennis maken met ruim 50 franchiseformules. Ook werden er beide dagen seminars gegeven door verschillende sprekers van onder andere Invest Online en Harry Piekema.     

Waar vorig jaar de beurs nog werd verdeeld over twee zalen, bij EXPO Hoevelaken, werd nu alles in één beurshal gehouden in De Loods in Nijkerk. Hier ontmoetten franchisegevers en potentiële franchisenemers elkaar en werden vele inhoudelijke gesprekken met elkaar gevoerd. De franchisegevers kwamen uit allerlei verschillende branches. Vooral de foodbranche was goed vertegenwoordigd.

“De organisatie is uitstekend verlopen. De standhouders waren tevreden en de franchisenemers hebben veel franchisegevers kunnen ontmoeten. Ondanks het warme weer was er toch ook een grote bezoekersopkomst. Al met al kunnen wij dus terugkijken op een goede beurs voor alle partijen”, aldus medeorganisator Tom Barten.

Dit jaar werd ook weer de ‘Standhouder van het Jaar’ gekozen door Secret View. Zij lieten mystery shoppers alle stands beoordelen en kwamen zo tot een eindscore. De winnaar van deze prijs was dit jaar slijterij Mitra.

×