Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Top-5 minste investering benodigd per branche – non-food

De Nationale Franchise Gids publiceert wekelijks een Top-5 lijst van formules. De Top-5 van deze week bevat een overzicht van franchiseformules uit de non-food waar het minst eigen vermogen voor benodigd is om te starten als franchisenemer.
  1. Handyman – vanaf €8.000
  2. Hearings – vanaf €10.000
  3. Used Products – vanaf €25.000
  4. Bruna – vanaf €40.000
  5. Primera – vanaf €45.000

Handyman B.V. heeft zich sinds 1974 gespecialiseerd in de verkoop van accessoires en onderdelen voor alles waar in huis een stekker aan zit. Binnen het brede assortiment van Handyman vind je meer dan 300 A-merken en diverse huismerken. Lees hier meer.

Hearings is in 2009 opgericht door Kees Snijder. Vanuit zijn specialisme, specialist persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) bij een internationale speler, werd in het begin de focus gelegd op otoplastieken. Al snel bleek dat er meer in zat en werd er uitgebreid naar de rest van het pakket PBM’s. Lees hier meer.

Used Products koopt en verkoopt duurzame gebruikte goederen zowel via de fysieke winkels als via de webshop, waaronder: computers, audio, televisies, smartphones, gereedschappen, games, gouden sieraden, muziekinstrumenten, et cetera. Lees hier meer.

Bruna is marktleider op het gebied van (kinder)boeken, tijdschriften, dagbladen en wenskaarten. Bovendien is Bruna één van de grootste aanbieders op het gebied van papier- en schrijfwaren, staatsloten, cadeau- en schoolartikelen. Bruna bestaat in 2019 maar liefst 151 jaar en heeft ongeveer 300 winkels. Gezien de vraag uit de markt is de ambitie om dit verder uit te breiden. Lees hier meer.

Primera is een organisatie van, voor en door zelfstandig ondernemers. Het begrip ”samen sterk” wordt door Primera dagelijks in de praktijk gebracht. Aangesloten ondernemers kunnen gebruikmaken van een professioneel dienstenpakket. Lees hier meer.

×