Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Top GrandVision Benelux doet aan stoelendans

GrandVision Benelux heeft afscheid genomen van Ilse Heemskerk en Julius Remarque. Zij zijn de afgelopen maanden al vertrokken bij het optiekconcern, melden bronnen aan RetailNews. 

Afscheid directieleden GrandVision Benelux

Als director of customer experience & digital was Heemskerk de afgelopen maanden verantwoordelijk voor de omnichannel activiteiten van GrandVision Benelux. Eerder was zij al onder meer marketingdirecteur binnen het optiekconcern.

Remarque was het afgelopen jaar actief binnen GrandVision Benelux als business development director. Daarvoor was hij bij Eye Wish verkoopdirecteur. Evenals Pearle en GrandOptical maakt Eye Wish onderdeel uit van GrandVision Benelux.

In 2015 nam het concern al afscheid van ceo Hans van der Heyden. De laatste twee jaar was hij ceo in de Verenigde Staten. Waarom nu ook afscheid genomen is van Ilse Heemskerk en Julius Remarque is onbekend. Vooralsnog onthoudt GrandVision Benelux zich van commentaar aan RetailNews.

Nieuwe directieleden

Naast de uitstromende directieleden kwamen er ook twee nieuwe directieleden binnen. Karen Swinkels, voorheen trade director bij Ici Paris XL, is sinds dit jaar retaildirecteur bij Eye Wish. Peter van der Meer neemt de rol van retaildirecteur binnen GrandVision Benelux op zich. Voorheen was hij actief als algemeen directeur van parfumerieketen Mooi.

Omzetstijging

Onlangs werd bekend dat GrandVision het eerste kwartaal een omzetstijging kende van acht procent naar 913 miljoen euro, terwijl de vergelijkbare omzet in eigen land is teruggelopen. De omzetstijging is voor een groot deel toe te schrijven aan overnames.

×