Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Ruim 20 dienstverlenende formules op zoek naar ondernemers op Franchisebeurs 2020

Op 2 & 3 april aanstaande vindt de landelijke Franchisebeurs Onderneem ‘t! plaats in Nijkerk. Dit jaar zijn er meer dan 20 franchiseformules uit de Dienstverlening aanwezig klaar om u te vertellen over het ondernemerschap binnen hun formule.

Op de daarvoor ingerichte Dienstverlenersmarkt zijn er 20 formules aanwezig die allen op een laagdrempelige manier via een marktkoopkraam hun formule presenteren.

Heeft u er altijd al van gedroomd om uw eigen marketingbureau te runnen of wilt u met uw eigen uitzendbureau bij een formule aansluiten? Of staat een eigen fitness studio hoog op uw lijst? Of misschien wel een onderneming in de zorg? U kunt de eerste stap nemen richting het waarmaken van deze droom tijdens de franchisebeurs.

Deze franchiseformules treft u op het Dienstverlenersplein aan:

“Naast het Dienstverlenersplein kunt u door ruim 30 andere formules geïnformeerd worden over de mogelijkheden van franchising bij hun formule tijdens de beurs. Tevens kunnen bezoekers seminars bezoeken en proeven van de producten van o.a. FEBO, Subway, Monsieur Saucisson, MultiVlaai en Leonidas.” aldus medeorganisator Tim Hazekamp.

[box]Meer weten over alle standhouders tijdens de beurs? Kijk dan op de deelnemerspagina.[/box]
[box]Registreer u vandaag nog gratis via deze pagina en bezoek de Franchisebeurs 2020.[/box]
×