Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Ook O’Tacos neemt deel aan de franchisebeurs

Op 23 en 24 september a.s. wordt de franchisebeurs Onderneem ’t bij Hart van Holland in Nijkerk gehouden. Deze week werd bekend dat ook O’Tacos voor een stand heeft gekozen.

O’Tacos is een van oorsprong Franse formule gespecialiseerd in fastfood waarbij de taco centraal staat. De formule groeide in vijf jaar tijd van 10 naar 300 locaties in Frankrijk en België, waarvan er in twee jaar tijd zo’n 50 in België zijn geopend. Nederland is de volgende stap in hun succesvolle expansie. “Wij zien volop kansen in Nederland. O’Tacos is gestoeld op de Franse taco variant, die zeker niet verward mag worden met de Mexicaanse taco. Omdat onze producten 100% halal zijn, spreken wij een multiculturele doelgroep aan. In onze communicatie is dat ook een van onze speerpunten”, aldus Hubert De Vliegher, Business Performance Manager bij O’Tacos Benelux.

Ideale kans

Voor O’Tacos is was het dan ook geen moeilijke beslissing om voor het eerst deel te nemen aan de Franchisebeurs Onderneem ‘t! later dit jaar. “Het is een ideale kans om direct in contact te komen met kandidaat-ondernemers. Wij zijn erg enthousiast in de opzet van de beurs en willen hier graag onze formule presenteren en toelichten aan de kandidaten.”

Mede-organisator Tom Barten is erg enthousiast over de deelname van O’Tacos. “Mede door O’Tacos hebben we een zeer gevarieerd aanbod voor onze bezoekers. Van mode tot food, en horeca tot dienstverleners. Voor iedereen zit er wel een smaakje tussen om van te komen proeven. Ik zou zeggen: vraag alvast een gratis entreekaart aan. ”

COVID maatregelen

“De voortekenen zijn goed. Uiteraard hebben we twee scenario’s: een met en een zonder COVID maatregelen. Wij houden de berichtgevingen scherp in de gaten en kunnen snel schakelen in de scenario’s. Maar het is nog te vroeg om hier al dieper op in te gaan. Uiteraard zorgen wij ervoor dat  onze medewerkers, standhouders en bezoekers veilig met elkaar in gesprek kunnen”, aldus Barten.

Laatste plekken

Net als O’Tacos als standhouder deelnemen aan de franchisebeurs? Op de beursvloer zijn nog een paar plekken beschikbaar, dus wees er snel bij. Klik hier voor meer informatie.

[box]Ontvang gratis meer franchise informatie over O’Tacos![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×