Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Franchisebeurs 2019: meer sfeer en beleving

Op 4 en 5 april a.s. vindt de 16e editie van de Franchisebeurs Onderneem ‘t! plaats. “De nieuwe editie van de beurs krijgt een facelift waardoor de sfeer aanzienlijk anders wordt”, aldus medeorganisator Tom Barten.

“We hebben dit jaar voor nieuwe standbouw gekozen. Een die meer aansluit op deze tijd. Gekozen is voor Pop Up Pallets uit Amersfoort. De standbouw zal voornamelijk bestaan uit gerecycled pallethout. Hierdoor komt de ruimte meer tot leven.” Ook is er dit jaar ruimte voor eigen standbouw. “Zo voegen we meer beleving toe aan de beursvloer. De bezoeker loopt bijvoorbeeld een pop-up store van Subway binnen en komt zo direct in contact met het concept. Maar ook foodtrucks, campers, Piaggio’s, partytenten: alles is mogelijk.”

Dienstverlenersmarkt

Nieuw dit jaar is de Dienstverlenersmarkt. 12 franchiseformules in de dienstverlening in een marktsetting. “Pop Up Pallets heeft voor dit plein kleine marktkramen ontwikkeld. Door de stand op een andere manier vorm te geven en op de beursvloer in een andere setting te plaatsen, zorgt dit voor een speelser geheel en andere uitstraling dan de rest van de beursvloer.”

Op dit moment zijn er nog enkele stands beschikbaar. Deelnemende franchiseformules zijn o.a. Copper Branch, Taco Mundo, Mitra, Equivalenza, Quebit, Finovion, De Herbergier, Right at Home, 123Boekhouden, Personal Fitness Nederland, CijferMeester, LMI Nederland, Bakkertje Bol, Wandman, Subway, Filta Environmental, Papa John’s en eismann.

Beurs bezoeken? Vraag nu uw gratis toegangskaart aan!

×